Welkom bij natascha kralen.

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website. Natascha Kralen is door de jaren heen uitgegroeid tot een bekend begrip in zowel binnen als buitenland. Bij ons kunt u terecht voor het grootste assortiment aan kralen, in alle kleuren en maten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het geven van workshops en ontwerpen van nieuwe sieraden. Verder bezorgen wij wereldwijd onze bestellingen. Mocht u meer te weten willen komen over ons, belt u dan gerust op nummer: +31 77 3512543 . Wij hopen u te mogen ontvangen in onze winkel op de Emmastraat 59 in Venlo.

Even voorstellen

Natascha Bijl werd geboren in Delft, een prachtige historische stad in Nederland, waar haar passie voor kralen begon toen ze een klein meisje was. Sommige eerste bezoekers van haar sieraden waren de klanten van de bloemenwinkel van haar ouders. Natascha haar tweede passie is show jumping paarden. Zelf was ze dan ook lid van het Team van de Nederlandse springruiters team. In haar jaren als allround trainingsinstructeur gaf Natascha paardrijlessen aan professionele springruiters. Ondanks dat, bleven de kralen haar naam roepen en na een zware blessure was ze niet meer in staat voor de paarden te zorgen en heeft besloten hier definitief mee te stoppen..

Hieruit is Natascha Kralen ontstaan!

Als oprichtster van Natascha Kralen raakte Natascha gefascineerd door het ontwerpen van sieraden, met als missie mensen te inspireren in Bead-work. Naast dat ontwerpen haar ware passie is, geeft ze bijna dagelijks workshops aan zowel beginners als gevorderden.

natascha_bijl

Nieuw in het assortiment